2010. október 28., csütörtök

Kezdet

Szakdolgozatomban szerettem volna olyan témát feldolgozni, mely ma időszerű, de azért van újdonság jellege, és a téma maga is izgalmas számomra. Továbbá célkitűzésként fogalmaztam meg, hogy a választott témát teljes körűen járjam körül, és a végén készüljön el egy komplett megoldás, melyet hasznosítani is lehet, mint első munkám akár ki is kerülhet a nyilvánosság elé.

A dolgozatom témáját az egyik barátom honlapja adta. Ez a barátom rendelkezik a www.cocktailshow.hu domain névvel. A szakdolgozatom témaválasztása idején ezen a címen egy félbehagyott munka volt látható, ugyanis aki elvállata a feladatot, nem tudta megvalósítani az elképzeléseket. Ma már nem látszik rajta az akkori állapot, mert azóta más dolgozott már rajta. Most egy-két videó van belinkelve és pár szórólapszerű kép van az oldalon, de jól működő oldalnak továbbra sem nevezhető. Úgy gondoltam, hogy a tanulmányaim során szerzett ismereteket felhasználva készíthetek egy újat, mely jobban segíti a barátom vállalkozásának működését, hozzájárulhat az általa nyújtott szolgáltatás népszerűsítéséhez, jobban kommunikálja az ő szolgáltatásának előnyeit versenytársaival szemben.

Cocktailshow.hu egy olyan weboldal kell legyen, melyen koktél show szolgáltatást, más néven flair bemutatókat hirdetnek, mutatnak be, és ezen keresztül értékesítenek. Egy ilyen show-n a cél a koktélok minél látványosabb módon történő elkészítése. A bemutatókat Varga (Miximo) Márton adja elő.

A szakdolgozatom a vállalkozás arculata egyes elemeinek pontos megtervezéséről szól. Megtervezem a cég logóját, a vállalkozás honalapját, a szolgáltatás értékesítéséhez javasolt szórólap terveket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók